Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win deze oortjes van OPPO ter waarde van € 99!

Geluid wegdrukken of juist toelaten – ze kunnen het. Wat wil je van oortjes? Draagcomfort, gebruiksgemak en zowel actieve noise cancelling als excellente geluidskwaliteit, natuurlijk. Enter OPPO Enco Free2, earbuds die dat allemaal te bieden hebben. Audio zoals jij het wil De OPPO Enco Free2 draa...

Win deze oortjes van OPPO ter waarde van € 99!

Geluid wegdrukken of juist toelaten – ze kunnen het.

Wat wil je van oortjes? Draagcomfort, gebruiksgemak en zowel actieve noise cancelling als excellente geluidskwaliteit, natuurlijk. Enter OPPO Enco Free2, earbuds die dat allemaal te bieden hebben.

Audio zoals jij het wil

De OPPO Enco Free2 draadloze earbuds zijn voorzien van gepersonaliseerde Active Noise Cancelling (ANC) en een geluidsequalizerfunctie.

Dat is techie-speak voor: 'Je kunt een volledig persoonlijk geluidsprofiel instellen en jezelf zo maatwerk als audio-ervaring geven.'  

Veilig op de fiets

Ofwel: je kunt al het omringende geluid goed wegfilteren als je rust wil, maar andersom is er ook een 'transparancy mode' waardoor omgevingsgeluid wel binnenkomt; handig in het verkeer of als je de deurbel niet wilt missen.

Je bedient ze door met je vinger over de oortjes te strijken, dat heb je zo onder de knie. Verbinden met je telefoon is ook een eitje, het gaat vrijwel vanzelf, of je nu Android of iOS hebt.

Balans in geluid

De oortjes hebben ieder drie microfoons om omgevingsgeluid op te vangen en te filteren. Die drie microfoontjes bieden ook betere geluidskwaliteit bij het bellen.

De accu gaat zo'n vier uur mee, met de case erbij komt de luistertijd uit op ongeveer twintig uur. Dat is ongeveer zo verdeeld: alleen oordopjes: 6,5 uur muziektijd, of 4 uur met ANC aan. Oordopjes met oplaadcase: 30 uur muziektijd of 20 uur met ANC aan. Verder hebben ze een goede vorm voor in je oor (ze blijven écht goed zitten) en prima balans in geluid.

Nog even dit

Naarmate je ouder wordt, neemt de gevoeligheid van jouw oor voor geluid geleidelijk af. OPPO's gepersonaliseerde geluidsversterkingstechnologie compenseert audio op basis van de gevoeligheid van jouw oor, zodat de muziek net zo goed klinkt als eerst.

Voor meer informatie: OPPO Nederland

Doe mee & win!