Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win deze mooie jurk van Tramontana!

In stijl de zomer door. Natuurprints zijn hot deze zomer, van tropisch en vrolijk tot subtiel. Deze mooie doorknoopjurk van Tramontana past uitstekend in deze trend en mag dit seizoen niet ontbreken in je garderobe. De jurk valt net iets onder de knie en is afgewerkt met knoopjes aan de voorzijde...

Win deze mooie jurk van Tramontana!

In stijl de zomer door.

Natuurprints zijn hot deze zomer, van tropisch en vrolijk tot subtiel. Deze mooie doorknoopjurk van Tramontana past uitstekend in deze trend en mag dit seizoen niet ontbreken in je garderobe. De jurk valt net iets onder de knie en is afgewerkt met knoopjes aan de voorzijde. Hij zit supercomfortabel dankzij de zachte viscose en het koordje in de taille zorgt voor een vrouwelijk silhouet.

Tramontana - Internationaal modemerk

Tramontana is een internationaal gerenommeerd fashionmerk dat al 35 jaar sprankelende collecties maakt. De collecties bestaan uit complete looks die je oneindig kunt combineren. Denk aan sterke basics met echte eyecatchers. Kenmerkend zijn de eigenzinnige prints, verrassende details en de perfecte pasvorm.



Wat is de missie van Tramontana?

Tramontana biedt kleding met wat extra’s waarin je je op-en-top vrouw voelt. Voor de energieke en zelfverzekerde vrouw, die met een positieve instelling midden in het leven staat. Die bovenal plezier aan kleding beleeft en er aantrekkelijk en goed gekleed uit wil zien, zodat je verzekerd bent van een compliment!



Doe mee & win!