Reiskleding waarin je ook kunt flaneren.

Bij reiskleding denk je misschien in eerste instantie aan functioneel. Dat ís de kleding van Royal Robbins, 's werelds toonaangevende duurzame merk voor reiskleding. Maar het label heeft ook heel mooie stukken, die toch heel praktisch zijn.

De kleding van Royal Robbins is veelzijdig, droogt snel en is voorzien van zakken zodat je alles gemakkelijk bij je kunt dragen. Tijdloos mooi, licht van gewicht, kreukvrije materialen en UV bescherming maakt de kledingstukken perfect om mee te nemen op reis, maar ook perfect voor een dagje uit, een stevige wandeling of een drukke werkdag.

Article continues after the ad

Wie was die Royal?

Een iconische bergbeklimmer, dat was Royal Robbins in 1960. Samen met zijn vrouw Liz ontwikkelde hij een passie voor klimmen en hiken in een tijd waar de kleding voor outdoor liefhebbers nog bestond uit een afgeknipte spijkerbroek en oude blouse.

Uit de behoefte aan stevige, ademende en flexibele kleding begonnen zij het merk met een enkele short. Vanuit de centrale gedachte dat het kledingstuk de hele dag door gedragen kon worden volgde al gauw meer.

Doe mee & Win!

Nouveau mag twee keer een Royal Robbins Spotless Traveler Dress à € 99,95 weggeven. Licht, luchtig, superklein op te vouwen én comfortabel...

...en gemaakt van stof die is gemaakt met vuilafstotende HeiQ soil release technologie, waarmee je vlekken er supermakkelijk uitwast. Doe mee, dan loop jij er misschien stijlvol én lekker luchtig bij deze zomer. Deze actie is gesloten!