Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win deze leuke mini schoudertas van Unisa!

Naturel handtassen, perfect voor je zomerse looks. Je ziet ze regelmatig voorbijkomen op Nouveau: trendy kleine tasjes om een outfit mee op te vrolijken. Op Dag 15 van de Summer Give-Away tref je zo'n dotje aan: de Zaleska van Unisa.  Unisa is ooit begonnen als Spaans schoenenmerk. De modellen wo...

Win deze leuke mini schoudertas van Unisa!

Naturel handtassen, perfect voor je zomerse looks.

Je ziet ze regelmatig voorbijkomen op Nouveau: trendy kleine tasjes om een outfit mee op te vrolijken. Op Dag 15 van de Summer Give-Away tref je zo'n dotje aan: de Zaleska van Unisa. 


Unisa is ooit begonnen als Spaans schoenenmerk. De modellen worden gekenmerkt door het draagcomfort (lichtgewicht schoenen met een betere leest) en de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Streven naar kwaliteit is ook doel bij het produceren van de accessoires.

Zaleska Mini schoudertas
Deze leuke tas bestaat uit natuurlijk materiaal met een leren flap, decoratieve franjes en metallic logo. Magnetische sluiting. Leder schouderriem, verstelbaar met gesp. Binnenvak met zakje met rits.

Specificaties:

Materiaal buitenkant: leer en stof
Materiaal binnenkant: textiel
Afmetingen: 13 cm x 21 cm x 7 cm 
Kleur: Bruin

Prijs: € 89,90, meer informatie op UNISA

Doe mee & win!
Nouveau mag een Zaleska mini schoudertas weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars en flaneer je deze zomer met deze leuke tas! Deze actie is gesloten!