Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win deze kleine, superlichte Sony oordopjes t.w.v. € 200!

Ze zijn zó klein dat je bijna niet voelt dat je ze in hebt. Onderweg, op je werk, thuis als je huisgenoten rondstommelen – waar zouden we zijn zonder een paar goede Noise Cancelling oortjes? Enter de Sony LinkBuds S, de kleinste en lichtste, volledig draadloze hi-res oordopjes met Noise Cancellin...

Win deze kleine, superlichte Sony oordopjes t.w.v. € 200!

Ze zijn zó klein dat je bijna niet voelt dat je ze in hebt.

Onderweg, op je werk, thuis als je huisgenoten rondstommelen – waar zouden we zijn zonder een paar goede Noise Cancelling oortjes?

Enter de Sony LinkBuds S, de kleinste en lichtste, volledig draadloze hi-res oordopjes met Noise Cancelling ter wereld. Ze zijn ideaal voor ieder type oor, je voelt bijna niet dat je ze in hebt.

Blijf verbonden

Met LinkBuds S ben je altijd verbonden met de wereld om je heen. Je kunt deze kleine en lichte oordopjes (ze wegen slechts 4,8 gram) de hele dag door dragen en tegelijk contact houden met mensen en je omgeving.

LinkBuds S schakelen automatisch over op geoptimaliseerd omgevingsgeluid of Noise Cancelling, zodat je kunt luisteren zonder afleidingen.

Perfecte ruisonderdrukking

De LinkBuds S combineren digitale noisecancelling, natural ambient sound en algoritmes die windruis onderdrukken. De ruisonderdrukking zorgt ervoor dat omgevingsgeluid wordt weg gefilterd zodat je ongestoord kunt werken of lekker in je eigen bubbel naar muziek of een podcast kunt luisteren.

Onderdeel daarvan is Adaptive Sound Control: heel handig, want het zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid automatisch wordt aangepast op basis van je voorkeuren en locatie.

Je kan zo ruisonderdrukking op het werk automatisch laten inschakelen, terwijl de functie thuis is uitgeschakeld.

Soms wil je wél wat horen

Ambient sound zorgt juist voor dat omgevingsgeluid deels wordt doorgelaten door de LinkBuds S. Dat is met name handig (en veilig) als je de oordopjes in hebt op de fiets of tijdens het wandelen.

Windruis wordt onderdrukt als je buiten aan het bellen bent en ook dat gaat prima. Als je begint te praten, stopt de muziek en wordt omgevingsgeluid toegelaten: fijn en wel zo beleefd als je voor een toonbank staat of even een kort gesprek met iemand voert.

Handigheidjes

  • Als je je hand op het rechteroortje legt, stopt de muziek tijdelijk.
  • Haal je een LinkBud S uit je oor, dan stopt de muziek en gaat pas weer verder als je 'm weer draagt – zo verleng je de duur van de batterijtjes.
  • De oortjes werken geweldig samen met Spotify en de eigen app, waarmee je van alles kunt personaliseren aan geluid.

Spatwaterdicht

De oortjes hebben een IPX4-certificaat, dat wil zeggen dat ze spatwaterdicht zijn en dus bestand zijn tegen transpiratie bij het sporten of een bui.

Meer informatie en verkoopadressen: Sony LinkBuds S

Doe mee & win!

Nouveau mag 2 keer een setje LinkBuds S van Sony ter waarde van € 200 euro weggeven. Vul het formulier in, wie weet loop jij dan straks rond met deze geweldige oortjes!