Superieur geluid en een uitstekende luisterervaring.

Een koptelefoon met goede Noise Cancelling kan een verademing zijn als je met het OV reist, in een kantoortuin zit of thuis moet werken terwijl er ook huisgenoten rondlopen. Een van de beste headphones van dit moment is de WH-1000XM5 van Sony die omgevingsgeluid sterk dempt.

Zo heb je minder last van je omgeving en zet je het volume van de muziek niet onnodig hard. In de Sony Headphones Connect app personaliseer je de geluidsweergave via een equalizer.

Hierdoor voeg je een accent toe aan de lage tonen en luister je naar het geluid dat jij mooi vindt. Op een volle lading gaat de koptelefoon 30 uur mee. Is de batterij leeg? Na 10 minuten opladen gebruik je de koptelefoon voor 5 uur.

Topklasse

Van het geluid van vliegtuigen tot stemmen van personen, deze draadloze koptelefoon met Noise Cancelling houdt meer geluid van hoge en gemiddelde frequentie tegen dan ooit. Superhandig is de Auto NC Optimizer die Noise Cancelling automatisch optimaliseert op basis van je draagomstandigheden en omgevingsfactoren.

Dat werkt zo: op beide oorschelpen zitten 4 microfoons die omgevingsgeluid continu meten vanuit iedere hoek. Het gemeten omgevingsgeluid wordt vervolgens geanalyseerd, waarna een antigeluid wordt gecreëerd. Dit antigeluid zorgt ervoor dat jij minder last hebt van je omgeving.

Slimme functies

Ook superhandiug: de speak-to-chat functie. Die hoort wanneer je begint met praten, waarna de muziek automatisch wordt gedempt en omgevingsgeluid versterkt. Als je de koptelefoon afzet, gaat de muziek dankzij de draagdetectie automatisch op pauze.

Beide functies schakel je in of uit in de Sony Headphones Connect app. En dankzij de Precise Voice Pickup-technologie ben je bij ieder telefoongesprek goed te verstaan, zelfs als je buiten loopt en het waait.

Voor meer informatie en verkoopadressen: Sony WH-1000XM5 Noise Cancelling koptelefoon

Doe mee & win!

Nouveau mag een WH-1000XM5 Noice Cancelling koptelefoon van Sony t.w.v, € 420 euro weggeven. Vul het formulier in, wie weet kun jij dan straks genieten van alle gemakken van dit technische wonder!