Surprise: hij kan ook hangen en liggen! 

Perfect voor de donkere dagen: een mooie nieuwe lamp. Maak kennis met de Ani van Blomus: op het eerste gezicht lijkt het een nieuwe tafellamp, maar hij kan ook hangen of liggen - het is een handige mobiele lamp.  

Deze oplaadbare LED lamp is verkrijgbaar in drie kleuren en is ontworpen door ontwerpstudio kaschkasch. En of hij nu aan of uit staat, je hebt er een designer item aan. Ani is gemaakt van solide materialen in combinatie met geavanceerde LED-technologie waardoor deze lamp geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

Overal meer sfeer

De ambitie van kaschkasch is om met de Ani Lamp in elke verlichtingsbehoefte in huis te kunnen voorzien. Dit werd de motivatie om de collectie uit te breiden met een extra grote tafellamp, voor meer licht in elke ruimte in en om huis.

Je kunt meer sfeer aan de tuin, het terras of het balkon geven met deze verplaatsbare verlichting. Bovendien kan de kap ondersteboven worden gedraaid waardoor de lichtbron decoratie wordt. Ani Lamp kan worden ingesteld in drie sterktes.

Euh, kaschkasch?

Kaschkasch is een Duits ontwerpduo dat in 2011 is opgericht. Het duo bestaat uit Florian Callus en Sebastian Schneider, die beiden een voorliefde hebben voor strakke en simpele ontwerpen met details of functies die soms kleine verrassingen bevatten. kaschkasch ontwerpt naast lampen ook meubels en accessoires voor Ligne Roset, Living Divani, Menu en Hay.

De Ani is ook verkrijgbaar in een grotere versie tafellamp en een vloerlamp. Voor meer informatie: Blomus

Doe mee & win! 

Nouveau mag 3 x zo'n geweldige Ani tafellamp in wit (maat S) t.w.v. € 119 weggeven! Wil je een kans maken, vul dan het formulier in, wie weet kun jij dan straks wel genieten van deze beeldige Blomus!
 


  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in