Doe mee en win deze oortjes ter waarde van € 280!

Deze WF-1000XM4 oordopjes van Sony zijn de nieuwe standaard in draadloos luisteren. De dopjes zijn klein en licht, en bieden een uitzonderlijke luisterervaring die is afgestemd op jou.

Aan de ene kant toonaangevende Noise Cancelling en optimale geluidskwaliteit, aan de andere kant ook fijne filtering en doorgave van omgevingsgeluid zodat je je niet 'afgesloten' voelt.

Article continues after the ad

Er zit bijvoorbeeld 'botgeleidingstechnologie', een foefje dat het mogelijk maakt om even een gesprek te kunnen voeren of je telefoon op te nemen zonder dat je de oortjes uit hoeft te doen. Ze bieden zo een heel persoonlijke ervaring in elke situatie.

Deze dopjes krijgen bonuspunten voor de prima accuduur en de uitgebreide functionaliteit en bijbehorende app. Ze hebben bovendien een IPX4-certificering, dat wil zeggen dat je ermee in een flinke bui kunt lopen zonder dat ze het begeven.

Doe mee & win!

Nouveau mag 1 setje WF-1000XM4 oordopjes van Sony ter waarde van € 280 weggeven. Vul het formulier in, wie weet kun jij dan straks genieten van topkwaliteit geluid.