Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win de spannende thriller 'Slaap Maar Zacht'!

'Als je wakker wordt, begint je nachtmerrie.' Koel zomerweer? Merk je niets van met een goed boek. We hebben een fijne leestip voor je: de nieuwe Linda Jansma – je kent haar misschien van bestsellers als Houvast, Tweestrijd en Kwetsbaar – komt eraan. Filmische stijl  Jansma schrijft psychologisch...

Win de spannende thriller 'Slaap Maar Zacht'!

'Als je wakker wordt, begint je nachtmerrie.'

Koel zomerweer? Merk je niets van met een goed boek. We hebben een fijne leestip voor je: de nieuwe Linda Jansma – je kent haar misschien van bestsellers als Houvast, Tweestrijd en Kwetsbaar – komt eraan.

Filmische stijl 

Man in coma op de IC

'Slaap Maar Zacht' heet haar nieuwe boek. Op de IC-afdeling waar verpleegkundige Maud werkt, ligt een man in coma. Niemand weet wie hij is. De rechercheur die belast is met het onderzoek, regelt een item over de onbekende man in Opsporing Verzocht, waarna een getuige zich meldt. Maar voor deze vrouw gehoord kan worden, overlijdt ze. 

Als er dan ook nog eens onverklaarbare dingen op de IC-afdeling gebeuren, begint Maud te vermoeden dat iemand haar patiënt dood wil. Maar wie? En waarom? 

'Slaap Maar Zacht' van Linda Jansma verschijnt op 25 augustus 2021 bij De Crime Compagnie en kost € 22

Doe mee & win!

Nouveau mag 5 exemplaren van de spannende thriller 'Slaap Maar Zacht' weggeven. Vul het formulier in, wie weet zit jij dan straks nagelbijtend op de bank! Deze winactie is gesloten!