Bloedspannend tot het einde, zoals alleen Noort dat kan.

De vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele telefoon thuis laten liggen.

De vierentwintig uur die volgen ontvangt Lies geen enkel teken van leven. Haar vader en zijn nieuwe vriendin Laura schakelen de politie in, ze geloven dat het te maken heeft met haar mentale toestand: ze zou de scheiding nooit te boven zijn gekomen en heeft daarom besloten te verdwijnen. Of erger. Lies weet echter zeker dat ze dat nooit zou doen en gaat zelf op onderzoek uit. Met alle gevolgen van dien.

Saskia Noort
Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden ruim drie miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Haar laatste thriller Huidpijn werd in 2016 lovend ontvangen en is inmiddels bijna 300.000 keer over de toonbank gegaan. Bonuskind is haar achtste thriller.

Article continues after the ad

Doe me & win!
Nouveau mag 3 x deze nieuwe thriller van Saskia weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet kun jij de thriller dan straks ademloos uitlezen. Deze actie is gesloten!