Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win de mooie Joyeux Noël look van Bourjois!

Rood, roze en goud voor stralende feestdagen 💚❤️🎄✨ Eerlijk? De feestdagen worden natuurlijk anders. Maar er is geen enkele reden om niet ook in kleine kring prachtig aan tafel en voor de Zoom te verschijnen en er zo toch een mooie tijd van te maken. Enter de Joyeux Noël look van Bourjois, prachti...

Win de mooie Joyeux Noël look van Bourjois!

Rood, roze en goud voor stralende feestdagen ?❤️?✨

Eerlijk? De feestdagen worden natuurlijk anders. Maar er is geen enkele reden om niet ook in kleine kring prachtig aan tafel en voor de Zoom te verschijnen en er zo toch een mooie tijd van te maken.

Enter de Joyeux Noël look van Bourjois, prachtige make-up die het uitstekend zal doen bij kaarslicht en de lichtjes van de kerstboom.

Glow bij kaarslicht

De basis voor je kerst-als-een-Parisienne-look leg je met de winnaar van de Dutch Beauty Awards 2020: de Always Fabulous Foundation en Always Fabulous concealer, voor een mooie, egale huid. Beetje glow uit de Little Round Pot Blush (#74 Rose Ambre) en je basis is klaar.

Stralende oogopslag

Een smokey eye look maak je makkelijk met de Little Round Pot Eyeshadows (#005 Choco Latte en #010 Olé Doré). Hippe winged eyeliner zet je met de Liner Feutre (#041 Ultra Black) met als extra touch een lijntje op je onderste wimperrand met de Clubbing Kohl Pencil (Party Black). Dan de wimpers flink aanzetten met de Volume Glamour Push Up Mascara (Black), voor een absolute oh-la-la oogopslag. En als finishing touch nog even aan de slag met het Brow Palette voor onberispelijke wenkbrauwen.

Om te zoenen!

Overdag zal je waarschijnlijk een wat neutralere kleur lipstick willen dragen, zoals Rouge Edition Velvet Lipstock (#007 Nude-ist), maar voor 's avonds wil je natuurlijk La Belle du Soir zijn.

Ga dan voor de rode Rouge Velvet Ink (#009 Rouge à Reves) die heerlijk draagt en heel goed bij kerst past.

Om het helemaal af te maken, vormt nagellak la touche finale. Met de witte (#021 Moonshine en kerstrode (#009 Let's get red(y) 1 Seconde Nail Enamel nagellakkleren kun je een heel eigen look creëren. Alle nagels in het sneeuwwit of kerstrood? Candy cane strepen? Stippen als sneeuwvlokken? Het is aan jou!

Meer weten? Je vindt alles op Bourjoisen die kun je ook volgen op Instagram. Alle producten zijn hier te koop.

Doe mee & win!

Nouveau mag 3 x een compleet Joyeux Noël ? pakket ter waarde van € 170 (!) per stuk weggeven. Vul het onderstaande formulier in, wie weet kun jij dan aan de slag met al deze mooimakers!  ✨❤️ ! Deze actie is gesloten!