Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win de heerlijke Clean It Zero Nourishing!

De nieuwe manier van je huid reinigen is zó fijn.  In de zomer transpireer je meer en kan je huid aan het einde van de dag een beetje vettig en plakkerig aanvoelen. Tijd voor een grondige reiniging, maar dan wel een 2.0 versie van Clean It Zero.  De zachte sorbettextuur van Clean It Zero balm tra...

Win de heerlijke Clean It Zero Nourishing!

De nieuwe manier van je huid reinigen is zó fijn. 

In de zomer transpireer je meer en kan je huid aan het einde van de dag een beetje vettig en plakkerig aanvoelen. Tijd voor een grondige reiniging, maar dan wel een 2.0 versie van Clean It Zero. 

De zachte sorbettextuur van Clean It Zero balm transformeert van een balsem in een zachte olie wanneer de huid wordt gemasseerd om make-up te verwijderen. De olie is niet te vloeibaar en verfrist de huid intens. Deze eigenschappen zorgden voor een nieuwe categorie 'cleansing balm' waarin nog meer producten zijn ontwikkeld. Clean It Zero verwijdert zelfs de heftigste make-up en waterproof mascara gemakkelijk en op een zachte, milde wijze.



Gebruik

Gebruik een bolletje Clean It Zero Cleansing Balm en masseer dit zachtjes op een droge huid. Voeg een beetje water toe en de balm transformeert tot een melkachtige substantie. Afspoelen en je weet niet wat je voelt: fris, schoon en toch soepel en zacht.



Verkrijgbaar in 4 varianten: