De nieuwe manier van je huid reinigen is zó fijn. 

In de zomer transpireer je meer en kan je huid aan het einde van de dag een beetje vettig en plakkerig aanvoelen. Tijd voor een grondige reiniging, maar dan wel een 2.0 versie van Clean It Zero. 

De zachte sorbettextuur van Clean It Zero balm transformeert van een balsem in een zachte olie wanneer de huid wordt gemasseerd om make-up te verwijderen. De olie is niet te vloeibaar en verfrist de huid intens. Deze eigenschappen zorgden voor een nieuwe categorie 'cleansing balm' waarin nog meer producten zijn ontwikkeld. Clean It Zero verwijdert zelfs de heftigste make-up en waterproof mascara gemakkelijk en op een zachte, milde wijze.

Gebruik
Gebruik een bolletje Clean It Zero Cleansing Balm en masseer dit zachtjes op een droge huid. Voeg een beetje water toe en de balm transformeert tot een melkachtige substantie. Afspoelen en je weet niet wat je voelt: fris, schoon en toch soepel en zacht.

Verkrijgbaar in 4 varianten:
Original - Verwijdert de heftigste make-up gemakkelijk en op een zachte, milde wijze. De cleansing balm verwijdert zelfs mascara en helpt je aan een mooiere huid.
Revitalizing - Een verfrissende reiniger. De resveratrol geeft de huid weer levendigheid en zorgt voor een verfrist gezicht. Geschikt voor vette en gecombineerde huid.
Nourishing - De balm bevat de Ginsengbes, die vol zit met voedende stoffen. Is geschikt voor een droge en gevoelige huid. Kalmeert en hydrateert.
Purifying - Verzacht de gevoelige huid voor irritaties. Bevat 7 natuurlijke ingrediënten, verminderen gevolgen van een gestreste huid. Speciaal voor de gevoelige huid.

Doe mee & win!
Nouveau mag 3 x de Clean It Zero Nourishing weggeven t.w.v. € 27,90. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de winnaar en kun je kennis maken met deze veelbelovende nieuwe reiniger. Deze winactie is gesloten!

Article continues after the ad