Zó fijn, de deo is speciaal samengesteld op overgangszweet.

Een van de symptomen van de overgang is dat je meer transpireert, maar ook: dat je zweet anders ruikt. Hoe verschilt per persoon, maar 'naar uien' wordt verdacht vaak genoemd. Kun je helemaal niets aan doen, dat heeft te maken met de veranderende hormoonhuishouding.

Geen aluminium 

Het vraagt wel om een ander soort deodorant, die beter afgestemd is op deze fase van je leven. Enter Loveli, de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt bij overgangszweet.

Op basis van kokosolie, zuiveringszout en zinkoxide. Het blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets.

Cucumber Aloë Vera Deodorant

Een puur natuurlijke deodorant stick zonder aluminium. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en je beschermen tegen zweetgeur.

Door de toevoeging van zinkoxide werkt deze deo ook perfect tegen de geur van hormoonzweet, emotiezweet en stresszweet.

Hand Wash Cucumber & Aloë Vera

Deze superzachte Hand Wash is lief is voor je huid. Gemaakt van wasstoffen van suiker en kokos en helemaal vrij van sulfaten.

Daardoor drogen je handen niet uit van het wassen. De aloë vera verzorgt je handen en de komkommer geeft het een verrukkelijke geur. Droogt je handen niet uit, met verzorgende aloë vera en ruikt fris en zomers naar komkommer.

Over Loveli

"Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt?" zegt Linda, de oprichter van Loveli. "Ik accepteer het niet langer dat al mijn favoriete beautyproducten bomvol zitten met chemicaliën die niet goed voor me zijn. Niet voor mijn huid en niet voor mijn lijf. Ik geloof dat 100% natuurlijke producten ook lekker kunnen ruiken, er mooi uit kunnen zien en net zo goed of misschien wel beter werken. Waarom zou je het risico dan nemen? Daarom is Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk."

Alle Loveli producten zijn: 

♥. 100% natuurlijk

♥. Nooit op dieren getest

♥. Zonder aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES, PEG's, nano, butylhydroxytoluene, phenoxyethanol, synthetische parfums of palmolie

♥. Zonder microplastics, met Zero Plastics Inside certificering

♥. Gemaakt in Amsterdam

♥. Hervul je producten met milieuvriendelijke refills

♥. 100% troepvrij

Kijk voor meer informatie en de webshop op Loveli

Doe mee & win!

Nouveau mag 17 (!) pakketjes weggeven, bestaande uit de Loveli Cucumber Aloë Vera deo (€ 8,-) in combinatie met de Cucumber Aloë Vera Hand Wash (€ 15,-). Vul het formulier in, wie weet ga jij dan straks wel puur natuur fris de warme dagen in!