Doe je mee? Heerlijk voor meer sfeer in huis! 

Met de nieuwe wintercollecties van Maison Berger Paris, Alpha en Olympe, stap je in een andere wereld. Geïnspireerd op het oude Griekenland, roepen ze zonovergoten vergezichten op, waar keizerlijke zuilen met geometrische patronen zijn bezaaid met gouden en zilveren accenten. Deze collecties zijn verenigd door hun ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen. Diepe, majestueuze kleuren en vormen worden gecombineerd met antieke charme om de ruimte naar een hoger niveau te tillen.

ALPHA
De premium Alpha collectie heeft een elegante uitstraling die een gevoel van grandeur geeft aan de ruimte. Deze collectie geïnspireerd op Griekse mythen bevat vormen in diepe kleuren die een ontwerp laten zien in de fijnste materialen. In de kleuren Imperial Blue en Scandalous Plum, sluit de luxueuze Alpha collectie het jaar op een hoog niveau af. De Alpha collectie bestaat uit een Lampe Berger, parfumverspreider, geurkaars en autoparfum en komt met het nieuwe huisparfum ‘Sous L’ Oliveraie’ of in het Engels ‘Under the Olive Tree’, een houtachtig, subtiel leerachtig aroma met een helder, mysterieus en betoverend karakter.

De Alpha collectie is ontworpen door de interieurarchitect en ontwerpster Rozenn Maingué. Ze creëert en ontwerpt al 20 jaar op het gebied van luxe en schoonheid. Rozenn werkt met diverse prestigieuze modehuizen zoals Armani, Dior, Carolina Herrera, Nina Ricci, Lancôme en Calvin Klein. Ze combineert discipline en technische expertise met pure creativiteit, van de eerste schets tot de laatste finishing touch.

OLYMPE
De Olympe collectie omarmt hedendaagse antieke inspiratie, herleeft het klassieke oude Griekenland en bevat een verfijnd, werelds gevoel. Het grafische ontwerp van deze collectie doet denken aan de architectuur van de Griekse zuilen. De Olympe collectie bestaat uit een Lampe Berger, parfumverspreider, geurkaars en autoparfum en is verkrijgbaar in de kleuren Grey en Copper. Deze collectie wordt aangevuld met een stralende en betoverende bestseller huisparfum: Pétillance Exquise, een feestelijk en kruidig parfum dat doet denken aan champagne.

De Olympe collectie is ontworpen door Sylvie de France. Na haar studies begon Sylvie de France haar ontwerpcarrière in serviesgoed en tafelgerei. Gepassioneerd door de schoonheidsindustrie, werkt ze sinds 1997 voor toonaangevende schoonheidsmerken zoals Elie Saab, Lolita Lempicka, Jean-Paul Gautier, Issey Miyake en Lacoste.

De Lampe Berger zuivert, reinigt en parfumeert het interieur op ongeëvenaarde wijze.

Voor meer informatie: https://www.maison-berger.nl

WIN
Nouveau mag 3 x de Alpha Lampe Berger giftset met 250 ml huisparfum in de kleur Prune t.w.v. € 65 weggeven.