Je huis klaar maken voor de herfst? Nouveau mag twee windlichten weggeven uit de nieuwste herfst collectie van Rivièra Maison.

Ontdek wat er schuil gaat achter de façades van de Amsterdamse grachtenpanden met deze Canal House Hurrican. De karaktervolle en kenmerkende stijl met de grachten, bruggen en bomen als een stijlvol decor. Prachtige, unieke zestiende-eeuwse details als de trapgevels, hijsbalken en de hoge verdiepingen van de smalle, hoge huizen zijn typerend voor deze stijl. Oude industriële panden die dienst deden als onder andere pakhuis gedurende de gouden eeuw, waarbij handelsgoederen in veelvoud werden opgeslagen,  worden inmiddels geliefd als de meeste waanzinnige woonhuizen.

De Canal Houses Hurricane symboliseert de prachtige Amsterdamse grachtengordel, een uniek exemplaar waarmee Amsterdam in de picture wordt gezet.

Nouveau mag van deze unieke Canal Houses Hurricanes weggeven t.w.v. € 79,95. Vul onderstaand formulier in en wie weet  ben jij één van de winnaars. Deze winactie is gesloten!

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.