Maak van je mooiste herinneringen een prachtig boek.

Laten we eerlijk zijn: de foto's op je telefoon raken meestal snel in de vergetelheid. Wil je mooie herinneringen levend houden en koesteren, dan is het makkelijker om ze gewoon te kunnen pakken.

Lekker bladeren

In de vorm van een mooi fotoboek, bijvoorbeeld. Van je staycation, een mooi feest, je vakantie, een fijne reis, een persoonlijke mijlpaal of wat je ook maar hebt vastgelegd.

Article continues after the ad

Leuk als cadeau, heerlijk om zelf regelmatig nog eens door te bladeren en van na te genieten.

Maak er iets moois van

VistaPrint heeft fotoboeken in allerlei soorten en maten. Je kiest zelf wat heb beste bij je past en kunt de inhoud helemaal zelf ontwerpen en bepalen. Ook kun je kiezen uit speciale opties voor de kaft en de papiersoort voor het mooiste resultaat.

Je ziet wat er allemaal mogelijk is op VistaPrint.

Doe mee & win!

Nouveau mag 3 kortingsvouchers* ter waarde van 50 euro weggeven waarmee je een prachtig VistaPrint fotoboek kunt maken. Doe mee, dan zit jij straks misschien wel met zo'n prachtig zelfgemaakt fotoboek op schoot!

*Het grootste formaat (XL) is verkrijgbaar vanaf € 39,38, het aantal pagina’s, het papier en je keuze voor de kaft bepalen de uiteindelijke prijs. De vouchers van VistaPrint zijn alleen in te wisselen bij de bestelling van een VistaPrint fotoboek.