In de nieuwe bioscoopfilm Buiten is het feest, met hoofdrollen voor Georgina Verbaan, Abbey Hoes en Eelco Smits, neemt de succesvolle zangeres Sonne haar nichtje in huis na de onverwachte dood van haar zus.

Article continues after the ad

Als de biologische vader de voogdij opeist, wordt Sonne voor het eerst van haar leven gedwongen naar buiten te treden over haar traumatische verleden. Pas als ze haar zwijgen doorbreekt, kan ze haar nichtje redden.

Buiten is het feest vertelt een aangrijpend verhaal dat is gebaseerd op de bestseller Maar buiten is het feest van Arthur Japin, dat op zijn beurt weer is gebaseerd op de jeugd van Karin Bloemen.

Een jeugd die getekend is door misbruik, mishandeling en angst. Ze schreef er voor het eerst over in haar autobiografie Mijn ware verhaal.

Buiten is het feest is vanaf 22 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Doe mee & win! 

NOUVEAU mag twee pakketten weggeven bestaande uit twee bioscoopkaarten én de boeken Mijn ware verhaal en Maar buiten is het feest, om het verhaal nog eens rustig te kunnen beleven. Vol het formulier in, wie weet zit jij dan straks in de bioscoop én op de bank met zo'n verhaal dat je niet loslaat.