Vrolijk én effectief, wat wil je nog meer?

Nu we langzaam weer richting het binnenseizoen gaan, is het zaak het daar extra fijn te maken met een prettig indoor klimaat. Een aroma-diffuser helpt daarbij een handje om de luchtvochtigheid in balans te houden (zodra de CV aangaat kan de lucht in huis erg droog worden) en tegelijk een fijne sfeer te creëren.  

Mooie mini-diffuser

Zoals met de Taoasis aroma diffuser Taowell Mini, een prachtige witte elektrische aroma-diffuser in een bescheiden formaat. Door de zeer fijne (koude) verneveling wordt de geur buitengewoon goed in de ruimte verdeeld.

Aromatherapie

De kap kan veranderen in zes verschillende kleuren. Bij de diffuser zit een flesje ontspannende Feelruhe, maar je kunt er natuurlijk ook de etherische olie van je eigen keuze in gebruiken. Kwestie van het waterreservoir vullen en 5-8 druppels etherische olie toevoegen.

De Taowell Mini is een veilig alternatief voor bijvoorbeeld geurkaarsen en verspreidt in huis bovendien geen fijnstof, zoals geurkaarsen of wierook doen. Je bestelt 'm hier voor € 39,90!

Doe mee & win!

Nouveau mag drie Taowell mini-diffusers van Taosis à € 39,90 weggeven. Vul het formulier in, misschien staat deze mooie en nuttige diffuser dan straks bij jou thuis!