Laat iemand weten dat je aan hem of haar denkt.

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om zomaar even bij familie en vrienden op bezoek te gaan. Hoe leuk is het dan ook om iemand uit het niets te verrassen? Via Greetz kun je gemakkelijk een kaartje en een cadeautje (bijvoorbeeld een boeket bloemen) naar iemand toesturen per post. En dat kun je gemakkelijk regelen vanaf je bank met je smartphone of tablet. 

Article continues after the ad

Prachtige bloemen om iemand blij mee te maken

De boeketten van Greetz worden doorlopend vernieuwd en samengesteld door bloemenstyliste Bettine Clemens. Zo bestaan ze altijd uit de mooiste seizoensbloemen van de tijd van het jaar.

Op de website van Greetz kun je eenvoudig filteren op boeketten in bepaalde kleuren of op bloemsoort. Zo kun je snel een boeket uitzoeken met bijvoorbeeld gerbera’s, rozen, lelies of anjers in de kleur van je voorkeur.

Ruime keuze aan wenskaarten

Uiteraard mag een kaartje niet ontbreken. Op Greetz.nl kun je duizenden verschillende kaartjes vinden, zoals de zeer toepasselijke ‘Zo maar’ kaartjes, vriendschapskaarten en natuurlijk ook verjaardagskaarten.

Wie liever zelf creatief aan de slag gaat, kan dat ook doen! Je kunt online een eigen wenskaart compleet ontwerpen of in bestaande ontwerpen zelf afbeeldingen (zoals foto’s) of figuurtjes als emoticons toevoegen. 

Voor meer informatie over kaarten (en cadeaus): Greetz

Doe mee & win

Nouveau mag 5 x een kaartje in combinatie met een boeket (t.w.v. van € 45) cadeau geven. Vul het onderstaande formulier in en maak kans om iemand te verrassen met beeldige bloemen én een kaartje!