Er zijn vanaf vandaag elke dag verrukkelijke cadeaus te winnen. Omdat het (bijna) kerst is! 

Nouveau pakt uit! De komende dagen hebben we - 'Jingle Bells, Jingle Bells!' - elke dag een feestelijke winactie met fijne cadeaus voor de kerst. Vandaag is de kick-off: we mogen 50 Pureté bio Éclat lifting roll-on serums weggeven. Yay! 

Pureté bio® Éclat lifting is een uniek direct-effect serum dat binnen een uur de sporen van vermoeidheid vermindert, expressielijnen verzacht en de huid verstrakt. Het extract van champagne-blad heeft een botox-like werking, varenextract ontspant de huid en een algenextract vult rimpels op. Het instant effect houdt urenlang aan. Ideaal voor een feestje of wanneer je een beauty boost nodig hebt. Pureté bio is gemaakt met meer dan 90% natuurlijke ingrediënten. Ook in de serie: een Huile sublime multi-purpose dry-oil en Perfect skin supplementen voor een gezonde huid van binnenuit.

Doe mee & win! 
Nouveau mag 50 serums weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars. Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Article continues after the ad