Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lezersactie: Win een maand gratis film kijken!

Op Cinemember vind je films van absoluut topniveau, echt prachtige arthouse movies. Voor wie geen superheldenfilm meer kan  zien, is er gelukkig nog het filmhuis, met prachtige films die net even wat meer diepgang hebben. Voor de 'filmhuis thuis' ervaring is er CineMember, kwaliteitsfilms die je ...

Lezersactie: Win een maand gratis film kijken!

Op Cinemember vind je films van absoluut topniveau, echt prachtige arthouse movies.

Voor wie geen superheldenfilm meer kan  zien, is er gelukkig nog het filmhuis, met prachtige films die net even wat meer diepgang hebben. Voor de 'filmhuis thuis' ervaring is er CineMember, kwaliteitsfilms die je kunt streamen.

Zoals Claire Darling met Catherine Deneuve, Queen of Hearts en Carol of 45 Years, met een mooie rol voor Charlotte Rampling. En de binnenkort te verschijnen drama’s Charter en Blind Spot. Je kijkt de films op je smartphone, tablet, laptop óf televisie via Airplay, Chromecast of direct op je SmartTv. Perfect voor de lange winter / lockdownavonden! 

Informatie: CineMember

Doe mee & win! 
Nouveau mag 25 x een maand gratis lidmaatschap van CineMember weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars. Deze winactie is gesloten!