Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leuk voor Moederdag: Altijd feest!

Janneke Vreugdenhil is een van de meest geliefde culinaire journalisten van Nederland. In haar laatste kookboek Altijd Feest draait het om feestelijke momenten, maar óók hoe je van elk moment een feestje kan máken. Kijk, daar houden we van. En nog leuker: We mogen er 3 weggeven. Janneke is, behal...

Leuk voor Moederdag: Altijd feest!

Janneke Vreugdenhil is een van de meest geliefde culinaire journalisten van Nederland. In haar laatste kookboek Altijd Feest draait het om feestelijke momenten, maar óók hoe je van elk moment een feestje kan máken. Kijk, daar houden we van. En nog leuker: We mogen er 3 weggeven.

Janneke is, behalve door haar kookboeken, vooral bekend van haar columns en artikelen voor NRC Handelsblad. Ze zijn razend populair, niet in de laatste plaats vanwege haar aanstekelijke enthousiasme.

In 2016 verscheen bij Uitgeverij Podium haar kookboek Solo Food, dat ook internationaal een groot succes is.

Een jaar later volgde Altijd feest. Daar mogen we er 3 van weggeven. Een leuk last-minute-cadeautje voor Moederdag. Om te geven of om te krijgen.

Voor Janneke kunnen er niet genoeg momenten zijn om het leven te vieren. Naast uitgebreide kerstdiners en paasontbijtjes bevat dit boek ook recepten voor een valentijnsdiner, rokjesdag of een herfstig mosselfestijn.

Altijd feest is een boek om telkens weer uit de kast te halen en vrolijk van te worden.

Eerder verschenen van Janneke Vreugdenhil onder andere Eten enzo, Comfort Food en I love groente.

Vul hieronder je gegevens in en maak kans. Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in