Voor een ultiem verwenmoment bij je thuis. 

Bij Sebastian Kneipp draaide alles om de helende werking van water en planten. Volgens zijn filosofie van Kneipp staat alles met elkaar in verbinding: de mens, haar levensgewoonten en de natuur. Dit idee is nog altijd het uitgangspunt voor de producten van Kneipp, zoals het heerlijke thuisspa-verwenpakket dat Nouveau mag weggeven.

Het pakket van Kneipp bestaat uit 4 producten voor een heerlijk verwenmoment thuis.

  1. Mini-Foot-Spa Duo. Dit product geeft je een perfecte spa-ervaring thuis. Ontspan en verzorg je voeten in een voetbadje met de voetbadkristallen met hibiscus- en vijgenextract en geniet van de betoverende geur. Breng daarna de intensief verzorgende voetcrème met rijke sheaboter en vijgenextract aan voor zachte en soepele voeten. 
  2. Masker Hydro Kick. Masker met watermunt-, agave- en cactuswater-extract verfrist en geeft je huid de hydratatie die nodig is. De intensief verzorgende formule met lichte aquatische geur heeft een onmiddellijk effect op je huid: de huid voelt voller, gehydrateerd en zacht aan. Haal diep adem, sluit je ogen en geniet van je me-time moment. 
  3. Masker Detox Care. Masker met algen-, moringa-, en bamboe houtskool-extract zuivert, reinigt en verzorgt tegelijkertijd de huid. Het helpt bij het zuiveren van externe verontreiniging. Voor meer glans, zachtheid en een direct voller gevoel. Haal diep adem, sluit je ogen en geniet van je me-time moment.
  4. Masker Chill Out. Masker met patchouli-olie en hennepzaadextract is huidkalmerend, verwent en verzorgt je huid intensief met een onmiddellijk effect - de huid voelt voller en zachter aan. De hydraterende formule met subtiele geur helpt je te ontspannen tijdens het gebruik. Haal diep adem, sluit je ogen en geniet van je me-time moment. 

Doe mee & win!
Nouveau mag 10 x het Kneipp pakket t.w.v. € 14,96 weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet heb jij dan straks je heerlijke verwenmoment thuis. Deze actie is gesloten!

Article continues after the ad