Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Doe mee en win het Tanqueray x Abel huisparfum à € 100!

Levendige, frisse geur met een vleugje iconische London Dry Gin. Het Amsterdamse parfumlabel Abel Odor en gin-merk Tanqueray hebben samen een huisparfum gemaakt met de subtiele geur van London Dry Gin. Tanqueray x Abel is gemaakt door Abel's meesterparfumeur Isaac Sinclair, van 100% botanische in...

Doe mee en win het Tanqueray x Abel huisparfum à € 100!

Levendige, frisse geur met een vleugje iconische London Dry Gin.

Het Amsterdamse parfumlabel Abel Odor en gin-merk Tanqueray hebben samen een huisparfum gemaakt met de subtiele geur van London Dry Gin.

Tanqueray x Abel is gemaakt door Abel's meesterparfumeur Isaac Sinclair, van 100% botanische ingrediënten in een biotech, alcoholvrije basis.

'Denk aan jeneverbes, koriander en angelica, met de frisheid van bergamot tegen een achtergrond van warme boselementen als ceder en labdanum,' aldus ↑ Sinclair.

De 'elevating room scent' is levendig en fris verrijkt dankzij de reed-diffuser je kamer voor ongeveer drie maanden.  Het is een limited edition waar slechts 300 exemplaren van zijn gemaakt – voor het geval je nog een bijzonder cadeautje zoekt voor de feestdagen. Je koopt het Tanqueray x Abel huisparfum op Abel Odor en het is ook verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Doe mee & win!