Kleine lettertjes? Die zijn geen probleem meer! 

Voor de meeste 50-plussers komt vroeg of laat het moment dat je armen te kort zijn om de menukaart te kunnen lezen en je een leesbril nodig hebt om je vertebril te kunnen vinden. 

Niets mis mee, koningin Máxima draagt ook al jaren een leesbril, maar dat werd pas duidelijk door al het videobellen tijdens de lockdown, waarbij ze niet zonder bleek te kunnen.

Article continues after the ad

En eerlijk is eerlijk, een leesbril is heerlijk. Gewoon weer lekker met een boek op schoot, geen gedoe meer met kleine lettertjes en desgewenst kun je over de rand van het montuur veelzeggende blikken werpen op je man, je pubers of je collega's - het is het meest functionele accessoire ooit. 

Zoek je een leuke leesbril, dan tippen we je de modellen van Frank and Lucie.  Van een gewaagde ronde Eyeglobe tot de iets meer bescheiden Eyecon, dit label heeft voor iedere look een bijpassend montuur. Deze statement pieces zijn verkrijgbaar in de sterktes +1, +1.5, +2, +2,5 en 3.

Door de combinatie van unieke vormen en spannende kleurcombinaties zit er zeker iets voor je bij. Heb je nog geen leesbril nodig en draag jij een bril als accessoire? De brillen van Frank and Lucie zijn ook verkrijgbaar zonder sterkte.

En omdat alle brillen voorzien zijn van een blauwlichtfilter kijkt het net iets rustiger naar je computerscherm, dus ook als je aan het werk bent is zo'n bril een uitkomst.

Doe mee & win! 

Nouveau mag een Frank and Lucie leesbril én een trendy Frank and Lucie brillenketting weggeven! Vul het formulier in, wie weet loop jij dan straks wel rond met zo'n beauty op je neus!