Win het verrukkelijke Kookboekje De Kleine Smaakmaker!

'Onze' Hollandse garnaal is een echte klassieker op het kerstmenu en staat, in binnen- én buitenland, bekend om zijn zilte en lichtzoete smaak en malse, stevige structuur. Met deze eigenschappen steekt hij met kop en schouders boven zijn soortgenoten uit. Ondanks dat de Hollandse garnaal geliefd is bij velen wordt er nog opvallend weinig mee gevarieerd in Nederlandse keukens. Tijd dus om met deze Kleine Smaakmaker aan de slag te gaan.

In samenwerking met vier bekende chef-koks is het Kleine Garnalen Kookboekje samengesteld. In het kookboekje, op A6-formaat, staan de favoriete recepten van de chefs Mathijs Vrieze (RTL4), Hugo Kennis (24Kitchen en Expeditie Robinson), Samuel Levie (culinair ondernemer) en Jim de Jong (GaultMillau Jonge Topchef 2019) met de Hollandse garnaal in de hoofdrol. Als bonus zijn er nog drie andere inspirerende recepten toegevoegd van het Nederlands Visbureau. We mogen er 5 weggeven, perfect om mee uit te pakken voor de feestdagen! 

Doe mee & win! 
Wil jij kans maken op dit Kleine Kookboekje van de Kleine Smaakmaker met de Hollandse garnaal in de hoofdrol, vul dan onderstaand formulier in. Deze actie is gesloten!

 

Article continues after the ad