Win een culinaire dinerbox t.w.v. € 159 van Cook Like a Chef voor de feestdagen! 

Zelf een maaltijd op Michelin-niveau serveren? Dat kán. Speciaal voor de feestdagen heeft Cook like a Chef iets leuks voor je bedacht. Samen met Nederlandse topchefs is er een speciale luxe dinerbox samengesteld en jij kan deze nu winnen!

De luxe dinerbox van Cook like a Chef is een chique box en bestaat uit een viergangenmenu op gastronomisch niveau. Het hoogwaardige kerstmenu is een samenstelling van signatuurgerechten van o.a. Jacob Jan Boerma (De Leest***), Jonnie Boer (De Librije***), Erik van Loo (Parkheuvel**) en Soenil Bahadoer (De Lindehof**).

Kookervaring of niet, binnen een handomdraai zet jij sterrenwaardige gerechten op tafel. Het meeste werk hebben de chefs namelijk al voor je gedaan, het enige wat jij hoeft te doen is de finishing touch. Daarvoor kun je op de website van Cook like a Chef handige filmpjes met tips vinden waarmee jouw gerechten niet alleen heerlijk zullen smaken, maar er ook uitzien alsof ze recht uit het restaurant komen. Het verschil is (bijna) niet te ontdekken.

Kerstmenu Cook like a Chef:

  • Rauw gemarineerde zalmforel, amandelsherry, maggiplant – Jonnie Boer (De Librije***)
  • Bresse Kip ravioli, nieroogkreeftjes, bospaddenstoelen, kreeftensaus – Erik van Loo (Parkheuvel**)
  • Kwartel, rendang van spitskool, saus van kokos en sherry – Soenil Bahadoer (De Lindehof**)
  • Losgeslagen appeltaart – Jonnie Boer (De Librije***)


(Het kerstmenu is ook als vegetarische optie verkrijgbaar)

De dinerbox van Cook like a Chef is het gehele jaar door te bestellen en elke drie maanden is er een nieuw menu, met vegetarisch alternatief, van een Michelinsterren restaurant. Kijk voor meer informatie op Cook Like A Chef.

Doe mee & win!
Cook like a Chef geeft de lezers van Nouveau de kans om een dinerbox (feesdagen special) voor twee personen te winnen ter waarde van € 159,-. Vul onderstaand formulier in en wie weet kook jij deze kerst een sterrendiner bij jou thuis! Deze winactie is gesloten!

Article continues after the ad