Win een shape-sessie bij Roya, de ultieme wenkbrauwkoningin van Nederland!

Hoofdredacteur Claudia is fan en ook BN ‘ers als Nicolette van Dam en Connie Witteman lopen de deur plat in Badhoevedorp. Daar zetelt namelijk de wenkbrauwspecialist van Nederland: Roya Zare.

Claudia: “Ze kijkt eerst naar je gezicht, en past daar je wenkbrauwen op aan. Elke keer als ik van haar terugkom, hoef ik dagen geen make-up te dragen. Zo veel kracht geeft ze mijn gezicht.”

Roya is van oorsprong Perzisch en woont ruim dertig jaar in Nederland. ‘’In Teheran, waar ik vandaan kom, is esthetiek ontzettend belangrijk, vrouwen willen hun gezicht van hun beste kant laten zien. Iraanse vrouwen verzorgen zichzelf erg goed. Mooie wenkbrauwen horen daar als vanzelfsprekend bij. Toen ik 32 jaar geleden in Nederland kwam wonen, gingen mijn handen jeuken. Er viel nog een hoop eer te behalen. Het mooie is: na al die jaren heb ik nog altijd veel plezier en eer van mijn werk.’’

Article continues after the ad

Roya verdiept zich in haar klant. Naast dat ze doorvraagt over beroep (bij zakenvrouwen passen andere wenkbrauwen dan bij tv-persoonlijkheden, redeneert ze) en achtergrond heeft ze oog voor wie iemand is. Daarna gaat ze aan de slag: knippen, plukken, kleuren en vormen. Minstens zo belangrijk als de vorm is de kleur: die geeft warmte aan gezicht en luistert nauw. Dankzij haar behandelplan maakt ze dunne wenkbrauwen weer vol. Ook kan Roya wenkbrauwen verhogen, verlagen of verbreden. Mannen kunnen hier eveneens terecht. Bovendien ‘begeleidt’ ze vrouwen die door chemo hun haren zijn kwijtgeraakt om hun wenkbrauwen weer mooi en vol te krijgen.

Doe mee en win:
Nouveau mag een shape-sessie ter waarde van € 75 bij Roya weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet loop jij straks rond met schitterend gestylde wenkbrauwen. Deze winactie is gesloten!