Win deze prachtige Colette Sol blouse ter waarde van 120 euro! 

Mooie snit, luxe materialen én een goed gevoel - wie wil deze prachtige blouse nu niet? Sinds deze zomer heeft Colette Sol haar collectie uitgebreid en brengt naast schoenen een kledinglijn. Die bestaat uit blouses, colberts en jurken. Mooie met zorg gekozen materialen en aparte details, zoals fraaie knopen en gespen zorgen voor een luxe finishing touch.

Colette Sol & Charity
Colette Sol is opgericht ten behoeve van goede doelen die zich inzetten voor vrouwen en meisjes wereldwijd. Met deze organisaties worden samenwerkingen aangegaan voor de langere termijn, voor een optimaal en langdurig resultaat. In 2010 raakte Colette Sol geïnspireerd door MamaCash: een organisatie die zich inzet tegen de internationale vrouwenhandel, waarin kansarme, jonge meisjes een mooi plaatje van Europa wordt voorgehouden om vervolgens in nog meer misère en armoede te belanden.

Met dit verhaal in het achterhoofd zijn de oprichters van Colette Sol - Miranda en Colette Sol - op zoek gegaan naar een kleine organisatie waar ze een actieve bijdrage aan konden leveren. Uiteindelijk werd dit Mor Cati, een Turks blijf-van-mijn-lijfhuis waar de bewoonsters spullen maken van restmaterialen uit verschillende fabrieken. Colette Sol doneerde reststukken leer en kocht de producten - onder andere portemonnees en tassen - die de vrouwen en meisjes ervan maakten terug. In de afgelopen jaren heeft Colette Sol ook enkele keren stiletto runs georganiseerd, waarvan de opbrengst naar diverse organisaties is gegaan, waaronder Free A Girl.

Voor meer informatie: Colette Sol  

Doe mee en win
Nouveau mag een blouse t.w.v. € 120 weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de winnaar. Vergeet je niet je maat te vermelden? Deze winactie is gesloten!

 

Article continues after the ad