Win het spannende boek Het Voorteken van Christoffer Carlsson.

Wat is er nu een fijner vooruitzicht dan rond de feestdagen tijdens een Stille Nacht te kunnen wegkruipen met een spannend boek? Op de tweede dag van Nouveau's Great X-Mas Give-Away mogen we vijf thrillers weggeven: lees & huiver met Het Voorteken van Christoffer Carlsson,  

Article continues after the ad

Christoffer Carlsson (1986) groeide op aan de westkust van Zweden en geldt als een van de grote thrillertalenten van deze tijd. Hij studeerde criminologie in Stockholm en ontving een Europese onderscheiding als meest beloftevolle jonge criminoloog. Carlsson debuteerde in 2013. Zijn thrillers werden diverse malen onderscheiden door de Swedish Crime Writers' Academy.

Het Voorteken
Op een koude novembernacht in 1994 wordt in het dorpje Marbäck het dode lichaam gevonden van een jonge vrouw. Ze blijkt vermoord te zijn. Een dader wordt snel aangewezen: Edvard Christensson had een relatie met de vrouw en was net als zijn vader berucht om zijn opvliegende karakter. Edvard wordt veroordeeld en de rust keert weer in het dorp. Maar niet voor Edvards neef Isak, die vreest dat hij net als zijn oom en opa ‘slecht’ is.

Tien jaar later denkt Vidar, die als jonge politieagent meehielp bij het onderzoek en de arrestatie van Edvard, nog vaak terug aan de zaak. En wanneer hij opnieuw met Isak spreekt, die is aangehouden na een diefstal, wordt zijn twijfel over het oude onderzoek steeds groter.

Dan verdwijnt Isak plotseling en gaat Vidar alsnog op zoek naar wat er echt gebeurd is op die koude novembernacht.

Doe mee & Win
Nouveau mag 5 boeken weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars. Deze winactie is gesloten!