Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

DAG 18 VAN NOUVEAU’S GREAT X-MAS GIVE-AWAY!

Je kunt deze luxe Guess-tas ter waarde van 240 euro winnen! Klassiek model, toepasselijke naam: de Belle Top Handle Flap is zo'n tas die meteen effortless chic biedt. Tijdloos mooi, maar wel eigentijds en gemaakt met verfijnde metalen details. De Belle is er in een lizard-effect model en in glad ...

DAG 18 VAN NOUVEAU’S GREAT X-MAS GIVE-AWAY!

Je kunt deze luxe Guess-tas ter waarde van 240 euro winnen!

Klassiek model, toepasselijke naam: de Belle Top Handle Flap is zo'n tas die meteen effortless chic biedt. Tijdloos mooi, maar wel eigentijds en gemaakt met verfijnde metalen details. De Belle is er in een lizard-effect model en in glad leer met een reliëflogo.



Guess

In 1981 openen de gebroeders Marciano een kleine jeansfirma in Californië. Doordat ze hun jeugd doorbrengen in Zuid-Frankrijk en worden aangetrokken door het westen van Amerika, gaan ze Amerikaanse stoffen combineren met de Europese stijl. Op dat moment zijn spijkerbroeken nog geen modeproduct. Maar de vasthoudendheid van de broers maakt van de jeans echter een gewild object én een trendy en sensueel kledingstuk. Meer dan vijfentwintig jaar later worden de kleren en schoenen van Guess over de hele wereld gedragen.



Doe mee en win! 

Nouveau mag deze tas van leer t.w.v. € 240,00 weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de gelukkige! Deze actie is gesloten!