Wil je hebben: voor 336 euro aan heerlijke verzorgingsproducten van Esse! 

Beetje vlekkerig van de kerststress? Daar hebben we iets voor: een fijne Esse box om heerlijk mee te smeren, speciaal voor de gevoelige huid.

Hoe werkt Esse? Zonder een grote diversiteit aan microben kan de huid niet optimaal functioneren en krijgen huidproblemen en -veroudering meer kans. De producten van Esse zijn zo ontwikkeld dat ze een milieu op de huid creëren dat de groei van goede microben stimuleert. Zo herstellen ze het ecosysteem van de gevoelige huid zodat deze minder sterk reageert. 

1. Sensitive Cleanser 
Deze pH-gebalanceerde crème-cleanser wordt gebruikt in combinatie met water. Irritatie van de gevoelige huid bij het reinigen en het verwijderen van make-up wordt tot het absolute minimum beperkt. De zeer milde biologische ingrediënten werken kalmerend en verzachten de huid. De Cleanser is 100% natuurlijk en bevat uiterst milde conserveringsmiddelen. Prijs: € 52,- (200ml)

2. Sensitive Toner 
Deze toner bevat hoogwaardige probiotische extracten die de huidbarrière helpen versterken om zo de huid te beschermen tegen externe factoren. De toner kan gedurende de dag geregeld worden gebruikt om de huid te kalmeren en te hydrateren. Prijs: € 42,- (100ml)

Article continues after the ad

3. Sensitive Eye Cream 
Het Albizia-extract in de Sensitive Eye Cream verstrakt het bovenste ooglid, vermindert kraaienpootjes en laat wallen slinken. Toegevoegd hyaluronzuur hydrateert de oogzone intensief zonder te irriteren. Prijs: € 57,- (15ml)

4. Protect Oil 
De Esse Sensitive Protect Oil beschermt de gevoelige huid tegen milieuschade en ondersteunt de barrièrefunctie. Hoofdingrediënt Ximenia-olie vormt een beschermend filmpje op de huid en zorgt voor een goede bloedcirculatie. Prijs: € 60,- (15ml)

5a. Hydro Moisturiser (vette en normale gevoelige huid) 
De Esse Hydro Moisturizer is ontwikkeld om de gevoelige huid te kalmeren door het microbioom van de huid te optimaliseren. De moisturizer bevat prebiotica en probiotische extracten die gunstige microben voeden. Daarnaast bevat de formule hyaluronzuur voor optimale hydratatie.  Prijs: € 60,- (50ml)

5b. Nourish Moisturiser (droge gevoelige huid)
De Esse Nourish Moisturizer herstelt de barrièrefunctie van de droge, gevoelige huid. Zo wordt voorkomen dat vocht de huid te snel verlaat en worden irriterende stoffen en opportunistische microben buiten gehouden. Toegevoegd hyaluronzuur zorgt voor optimale hydratatie en heeft een anti-age effect. Prijs: 65 (50ml)

Doe mee & win!
Nouveau mag een Esse Probiotic Skincare Box voor de gevoelige huid weggeven t.w.v. € 336,--. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de winnaar. Deze actie is gesloten!