Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

DAG 13 VAN NOUVEAU’S GREAT X-MAS GIVE-AWAY!

DAG 13 VAN NOUVEAU’S GREAT X-MAS GIVE-AWAY!

Mooie cadeauverpakkingen met 100% natuurlijke producten, speciaal voor de kerst. 

Al sinds 1921 brengt Weleda het beste van de natuur in de vorm van natuurlijke cosmetica, zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen. Producten 100% natuurlijke ingrediënten, geïnspireerd op de kracht van de natuur. En daar mogen wij heerlijke cadeaupakketten van weggeven!

Weleda Amandel Cadeauset t.w.v. € 13.99

Van deze prachtige geschenkset krijgt iedereen een glimlach op z'n gezicht! Weleda Amandel Cadeauset bevat maar liefst twee Weleda toppers: Amandel Verzorgende Hand- (50ml) en Douchecrème (200ml). Amandelolie kalmeert en voedt de gevoelige huid en vermindert een trekkerig gevoel, zodat de het weer zijdezacht aanvoelt. De olie is tevens rijk aan onverzadigde vetzuren, zoals olie- en linolzuur. De handcrème met subtiele amandelbloesemgeur trekt snel in en biedt intensieve verzorging voor gevoelige handen. De douchecrème reinigt de huid met een zeepvrije formule.



Weleda Skin Food Cadeauset t.w.v. € 9.99

Weleda Skin Food Cadeauset is een geschenk uit de natuur. De 100% natuurlijke cadeau bevat twee geliefde producten van Weleda: Skin Food (30ml) en Skin Food Lippenbalsem (8ml). Skin Food is een volle crème die makkelijk uitsmeert - ideaal voor een droge en gevoelige huid. De rijke crème kan gebruikt worden om droge plekken te voeden en te helpen herstellen. Geschikt voor op het gezicht en op het lichaam. Skin Food Lippenbalsem is een boterachtige balsem die de lippen weer heerlijk zacht en soepel maken.



De Skin Food lijn bevat biologische, aan vitamine E rijke zonnebloem- en zoete amandelolie. Vitamine E helpt de huid te herstellen terwijl het intensief voedt. De biologische extracten van kamille en calendula hebben een verzachtende en kalmerende werking op de gevoelige huid.



Weleda Duindoorn Cadeauset t.w.v. € 13.99

Dit luxe geschenkset is het ideale cadeau voor iedereen die van een frisse geursensatie en natuurlijke verzorging houdt. Deze 100% natuurlijke set bestaat uit twee Weleda toppers: Duindoorn Vitaliserende Douchecrème (200ml) en Duindoorn Handcrème (50ml). De lijn bevat etherische oliën van sinaasappel, mandarijn en grapefruit voor een energieke geur en is geschikt voor alle droge en gevoelige huid. Verrijkt met verzorgende oliën van duindoornbessen en sesam.



Over Weleda

Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan een gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurlijke geneesmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten. Het bedrijf werkt uitsluitend met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit.



Doe mee & win!

Nouveau mag 8 pakketten weggeven. Vul onderstaand formulier in en geef aan welk pakket je voorkeur heeft. Succes! Deze actie is gesloten!