Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win deze heerlijke beauty-voor-je-ogen-set van Filorga!

Voor een stralende oogopslag: Franse esthetische geneeskunde. Vermoeide ogen door te weinig slapen of teveel naar een scherm turen? Daar weet Laboratoires Filorga wel raad op. Dit Franse merk is expert op het gebied van de anti-aging cosmetica. Het verwierf octrooi op de NCTF®-technologie, een un...

Win deze heerlijke beauty-voor-je-ogen-set van Filorga!

Voor een stralende oogopslag: Franse esthetische geneeskunde.

Vermoeide ogen door te weinig slapen of teveel naar een scherm turen? Daar weet Laboratoires Filorga wel raad op. Dit Franse merk is expert op het gebied van de anti-aging cosmetica. Het verwierf octrooi op de NCTF®-technologie, een unieke oplossing, waarbij de veroudering vertraagd wordt en ontstane imperfecties gecorrigeerd worden. We stellen even wat unieke producten van deze cosmetica-legende aan je voor.

Filorga Optim-Eyes [Refresh]

Filorga Optim-Eyes [Refresh] is een verzorging met verkoelend effect voor meteen een frisse oogopslag. Hydraterende en verfrissende textuur, onzichtbare finish en geschikt voor gevoelige ogen.

Filorga Optim-Eyes Patch (8 x 2 stuks)

Een verzorging met drievoudige werking in een innoverende patchtextuur voor een wakkere blik in 15 minuten.

Filorga Optim-Eyes Lotion

Serum en make-up remover  in één om de huid te hydrateren en ontspannen en de wimpers te versterken. *

Filorga Optim Eyes oogcontour-hersteller

Deze bijzondere verzorgende crème bevat een unieke combinatie van bestanddelen die op drie manieren het gehele gebied rond de ogen strakker en daardoor jeugdiger maken. Werkt tegen rimpels, donkere kringen én wallen.

Filorga Lashes en Brows

Booster voor wimpers en wenkbrauwen in de vorm van een stimulerend serum, resultaat zichtbaar binnen drie weken/

Doe mee & win

Nouveau mag 3 x een set van 5 producten weggeven. Vul het formulier in, dan staat deze verrukkelijke set straks bij jou thuis, om je ogen extra te laten stralen.