Nouveau 6 ligt vandaag bij alle Nouveau-abonnees op de mat. Hier alvast een voorproefje van de mooie interviews, badpakkenmode, wandelingen in de zomerse Alpen, hoe je binnen 6 weken in dat badpak past, binnenkijken bij een prachtige natuurlijke woning in hartje Rotterdam en openhartige verhalen.

De kracht van 50+

Wat is er toch aan de hand in 50+land? Steeds meer vrouwen in die leeftijdscategorie ontdekken hoeveel mogelijkheden ze hebben. Ze schrijven boeken, beginnen een eigen zaak of vinden een nieuwe liefde.

De tijd dat je na je 40ste wel zo'n beetje klaar was met alles, is voorgoed voorbij. in Nederland en zelfs in Hollywood. Monique van de Sande schrijft over de kracht van 50+vrouwen en sprak met Barbara van Beukering (schrijfster van 'Kruip nooit achter een geranium) en Annemarie van Gaal.

Article continues after the ad

Fashion: Mode op het strand

Het is bijna tijd voor het strand, dus shop dat badpak of die bikini met Hollywood glamour. Beauty has no age dus schuilen in de schaduw is er niet bij. Thank goodness dat het badpak weer in is! Zo draag je 'm het beste.

Maria Goos interviewt danseres Igone de Jongh

Daar is ze dan, de wonderschone ballerina Igone. Ze vertelt openhartig over haar onzekerheden, carrière, haar bijzondere band met Hans van Maanen én natuurlijk over haar liefde; Thijs Römer.

Binnenkijken in deze oase van licht aan het water

Heel het jaar door dat heerlijke buitengevoel hebben terwijl je toch in een grote stad woont. De bewoners van deze klassieke, Rotterdamse villa kregen het voor elkaar met een hypermoderne glazen aanbouw.

Reportage over Jan Taminiau's bijzondere expositie Reflections

De man die Máxima tot zijn trouwste klanten mag rekenen vertelt over zijn carrière en kunststukken.

Health: In 6 weken pas je in je badpak

Ja, als die badpakken in de mode zijn en vooral ook zo ontzettend mooi, willen we er natuurlijk wel in passen. Met deze 6 stappen word je zomerfit.

En verder?

Veel kleurrijke accessoires, Wies goes ageless over balans in je buik, Owen Schumacher over de vrouwen in zijn leven, acteur Dragan Bakema deelt zijn relatiegeheimen, Wende Sneijders is de smaakmaker van deze maand en hoofdredacteur Claudia ging wandelen in Oostenrijk en heeft 6 prachtige Alpentips voor de zomer.

Veel leesplezier!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in