Shoppen was al leuk, maar nu wordt het helemaal een feest: afgelopen week opende de exclusieve Personal Shopping Lounge in de Amsterdamse Bijenkorf haar deuren.

De sfeervolle ruimte is te vinden op de tweede verdieping bij de dames designerafdeling.

Zeven dagen per week staat je PS klaar
De Personal Shopping Lounge biedt naar verluidt 'een discrete en persoonlijke service voor zowel dames als heren'. Kosten noch moeite worden gespaard: afspraken met een van de ervaren personal shoppers kunnen zeven dagen per week gemaakt worden, ook in de avonduren.

Lees ook: 5 x waarom Nouveau's redactie-uitje naar Keulen top was (+ 5 topadresjes)

Article continues after the ad

Heerlijk luxe
De Personal Shopping Lounge beslaat 52 vierkante meter en heeft twee paskamer-ruimtes, die aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Denk bij de lounge aan marmer en tapijt, met lichte, natuurlijke kleuren en glazen deuren die zorgen voor een ruimtelijk zicht en een rustige sfeer.

De exclusieve Personal Shopping Lounge

Alle huidige én toekomstige trends
De personal shoppers zijn helemaal op de hoogte van alle huidige én toekomstige trends en weten welke collecties er in de winkel te vinden zijn. Van klassiek tot eigentijds, van casual tot avondjurk, van het updaten van de garderobe tot het vinden van een outfit voor een speciale gelegenheid, de personal shopper selecteert geheel afgestemd op de persoonlijke wensen kleding, schoenen en accessoires.