Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat doet Julianne Moore (56) om eruit te zien als een natural beauty?

Julianne Moore zit op haar 56e beter in haar vel dan toen ze dertig was, zo vertelt ze in een interview met The Cut. Ook verklapt de actrice dat haar 'sushi face', zoals haar stralende en rimpelloze gezicht door iedereen genoemd wordt, echt is. Wat is dan haar beautygeheim? De actrice vertelt dat...

Wat doet Julianne Moore (56) om eruit te zien als een natural beauty?

Julianne Moore zit op haar 56e beter in haar vel dan toen ze dertig was, zo vertelt ze in een interview met The Cut. Ook verklapt de actrice dat haar 'sushi face', zoals haar stralende en rimpelloze gezicht door iedereen genoemd wordt, echt is. Wat is dan haar beautygeheim?

De actrice vertelt dat ze sowieso de zon zoveel mogelijk probeert te vermijden. "Mijn man wordt er weleens gek van. Hij heeft het vaak koud. Toch zeg ik dan dat we beter in de schaduw kunnen lopen." 

Beugel en crème

Daarnaast gebruikt Julianne elke dag, of het nu winter of zomer is, een heel goede crème met SPF. Verder deelt ze tijdens het interview ook haar avondritueel. Julianne: "Ik was altijd mijn gezicht, hoe laat het ook is. Daarna gebruik ik een moisturizer en oogcrème. En o ja, om mijn gebit recht te houden, draag ik een beugel. 

Yoga en wandelen

Maar dat is nog niet alles, naast ook vaak sushi eten (goed voor de huid) is bewegen voor de actrice heel belangrijk. "Sinds mijn dertigste doe ik aan Ashtanga yoga. Ik kan het helaas niet elke dag doen, maar ik probeer zeker drie keer per week te gaan. Verder probeer ik altijd en overal, mits dat kan, naartoe te lopen. Ik vind veel bewegen heel fijn en het houdt je jong."

Bron: The Cut