Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wandelen was nog nooit zo glam!

Timberland + Swarovski + Jimmy Choo = FABULOUS. De iconische Timberlandlaars is niet de elegantste schoen ooit: hij is ontworpen voor mensen op de bouwplaats. Maar hij zit heerlijk, je kunt er mijlen op lopen en je draagt er net even wat meer een statementschoen mee als met de zoveelste sneaker. ...

Wandelen was nog nooit zo glam!

Timberland + Swarovski + Jimmy Choo = FABULOUS.

De iconische Timberlandlaars is niet de elegantste schoen ooit: hij is ontworpen voor mensen op de bouwplaats. Maar hij zit heerlijk, je kunt er mijlen op lopen en je draagt er net even wat meer een statementschoen mee als met de zoveelste sneaker.

Voor fashionista's is er bovendien hoop, want Timberland is in zee gegaan met Jimmy Choo en Swarovski, voor mini-collectie waarmee je flonkerend de paden op en de lanen in kunt gaan.

De collectie telt vier variaties: eentje in camel met een kristallen rand, eentje in camel met een rand van gouden glitter, een zwarte met zilveren glitter en een limited edition premium all-over Swarovski geval (openingsfoto), waar Jimmy Choo écht op los is gegaan.  

(c) Timberland 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in