Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Waarom iedereen het over de nieuwste videoclip van Madonna heeft

Na vier jaar is de koningin van de popmuziek, Madonna, terug. De zestigjarige popster, die tegenwoordig in Portugal woont, heeft de eerste single van haar nieuwe album Madame X, met bijbehorende nogal uhmm... bijzondere clip, gelanceerd. En die clip (Medellín genaamd) maakt de tongen los. Liefde ...

Waarom iedereen het over de nieuwste videoclip van Madonna heeft

Na vier jaar is de koningin van de popmuziek, Madonna, terug. De zestigjarige popster, die tegenwoordig in Portugal woont, heeft de eerste single van haar nieuwe album Madame X, met bijbehorende nogal uhmm... bijzondere clip, gelanceerd.

En die clip (Medellín genaamd) maakt de tongen los.

Liefde gaat door de...voet?!

De reden: de zangeres likt de teen van de Colombiaanse zanger en singer-songwriter Maluma. In de clip verleidt hij Madonna en uiteindelijk belanden de twee tussen de lakens. En om te laten zien dat 'Maddie' hem wel ziet zitten, likt ze zijn voet.

Nieuw album

Het gerucht gaat overigens dat Madonna dit nieuwe nummer zal spelen in mei tijdens het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Het complete album van de zangeres zal midden juni uitkomen.

Beeld: still videoclip

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in