Kom je ook naar het Gassan Special Moments event?

Een bruiloft organiseren is een van de leukste dingen ooit, maar kan ook overweldigend zijn. Waar begin je, als je écht iets bijzonders wilt voor een trouwdag in stijl?

Het aanstaande Gassan Special Moments weekend is een goede start om je te oriënteren op exclusieve opties voor je bruiloft. Hier komen alle belangrijke dingen voor een schitterende dag samen. Van de mooiste trouwjurken en maatpakken tot romantische bloemen en de lekkerste bruidstaarten. Maar ook: de beste champagne, stijlvolle trouwschoenen, de trouwfotografie en natuurlijk trouwringen.

Gassan is al meer dan 70 jaar leidend in diamanten, juwelen en luxe horloges. De topjuwelier heeft voor mensen die bij elkaar de liefde hebben gevonden een speciale collectie: Gassan Special Moments. Iedere ring heeft een klassieke en tijdloze uitstraling die past bij het moment en extra glans geeft aan de grote dag. Een goed gekozen trouwring is immers een tastbare, blijvende herinnering aan dit bijzondere moment.

Bijzonder is dat de ringen zijn ontworpen om te combineren. Zo kun je bij een volgende mijlpaal je persoonlijke verhaal in dezelfde stijl, maar uiteraard wel net weer even anders, uitbreiden en bij je dragen. Gassan Diamonds is de officiële dealer van deze klassieke en tijdloze ringen die bij elke gelegenheid gedragen kunnen worden.

Tijdens het Gassan Special Moments weekend kun je kennismaken met de ringen en verder alom luxe inspiratie opdoen om van je trouwdag een schitterende dag te maken. Het belooft een weekend te worden dat bol staat van de liefde en luxe opties voor als je gaat trouwen of je geloften gaat hernieuwen. Wil je inspiratie komen opdoen, dan kun je je aanmelden op Gassan Special Moments Nouveau 

 

  • Wat? Gassan Special Moments
  • Wanneer? 28 & 29 maart 2020, 11.00 - 17.00 uur
  • Waar? GASSAN Boutique Pieter Cornelisz Hooftstraat 84HS, Amsterdam