Dit jaar komt Neil Diamond naar Nederland. De Amerikaanse zanger – die is geboren en getogen in New York – heeft een grote tournee voor de boeg, maar als hij thuis is, brengt hij het liefst zijn tijd hier door in Californië.

En dat doet de Beautiful Noise-zanger in dit prachtige huis.

Bekijk ook: Deze sterren kunnen niet alleen acteren, ze hebben ook een superbrein! 

Met infinity pool
Neil (76) heeft het fabelachtige 'optrekje' aan de kust van Malibu vorig jaar gekocht voor 6,9 miljoen euro van een Taiwanees zakenstel. Neil was op slag verliefd en geef hem eens ongelijk: je bent zo op het strand, of je geniet van het uitzicht op een van de vele terrassen (mét infinity pool), het huis heeft een woonoppervlak van 436 vierkante meter, telt vijf slaapkamers en evenveel badkamers en bevindt zich in een 'gated community', oftewel: een omheinde wijk.

Zij vroeg hem ten dans
En de bar is zo groot, dat je erop moet klimmen om 'm schoon te maken. Maar dat hoeft Neil (goed voor de verkoop van zo'n 125 miljoen albums) vast niet zelf te doen. Zijn cd's werden overigens ook gekocht door prinses Diana, zij was een van zijn beroemdste fans en op bovenstaande foto - gemaakt in 1985 in het Witte Huis - had zij de zanger ten dans gevraagd. Neil: "'Mag een dame ook een heer ten dans vragen?', vroeg ze me. 'Absoluut!', zei ik."

De mooiste van de wereld
Hij vervolgt: "Ik weet nog dat we even hebben gedanst op September Morn, maar waar we later op dansten, kan ik me niet meer herinneren. Ik weet alleen nog dat ik dacht: ik dans met de mooiste prinses van de hele wereld."

De vakantievilla van de Italiaanse designer op het Caribische eiland Antigua is een baken van Armani’s stijl. Stemmige kleuren, strakke lijnen en kleurrijke accenten. En omdat Armani veel van zijn Armani Casa-collectie gebruikte, zouden wij ook best zo'n bank kunnen krijgen. Wat een droom…

De villa volgt als het ware de kustlijn en lijkt daardoor bijna weg te vallen in de omgeving. Door het gebruik van donkere en aardse kleuren, oogt het geheel heel rustig en maakt het echt onderdeel uit van de omliggende natuur.


Het huis bestaat eigenlijk uit twee aaneengesloten villa’s die ieder hun eigen stijl hebben. Er zijn meerdere terrassen, een privé strand en zwembaden (waaronder 1 infinity pool).

Elk terras heeft weer zijn eigen stijl en karakteristiek zonder te ver af te wijken van het geheel. Villa Flower, dat voornamelijk donker is ingericht, heeft ook een donkerder, bijpassend terras.


Alle kamers zijn zo ontworpen dat je maximaal zeezicht hebt.

Het huis is ingericht met items uit Armani’s wooncollectie: Armani Casa. Hier zie je bijvoorbeeld de Grembo sofa in de karakteristieke U-vorm. Ook de lampen en accessoires komen uit dezelfde collectie.

Armani gebruikt lichte shutters en vitrage om het licht in het huis te laten en de zomerse lucht binnen te laten.De houtskool kleur is doorgevoerd in Villa Flower. Dit is de gasten-badkamer, die door de hoogte heel ruimtelijk oogt. Je ziet het nu niet, maar die twee shutters kunnen open, zodat je van het uitzicht geniet terwijl je doucht. 


Hier zouden wij maar al te graag een vorkje meeprikken! Het servies is door Armani zelf ontworpen. 


Het is dat het een vakantievilla is, maar als het óns huis was, zouden we hier lekker onze vaste residentie van maken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Bron: Architectural Digest. Beeld Armani: ANP.

 

Om te vieren dat ze precies een jaar een relatie met elkaar hebben, kochten voormalig honkballer Alex Rodrigues en Jennifer Lopez een nieuw appartement in New York. Dat uitzicht!

Wat moet het toch heerlijk zijn om te zwemmen in de miljoenen. Dat je een appartement with a view binnenwandelt en denkt: leuk, ik koop het.

Met privé-restaurant

Een jaar nadat ze voor elkaar vielen, hebben J.Lo en Alex Rodrigues dat dus gedaan: een appartement van zo’n 370 vierkante meter aangeschaft voor een kleine vijftien miljoen dollar. Een leuk flatje hoor: drie slaapkamers, vier badkamers, en in het gebouw bevindt zich een zwembad van ruim twintig meter, een privé-restaurant, een lounge, een bioscoopzaal en een fitnessruimte.

Maar bovenal: dat uitzicht! Over New York! Over Central Park! Als je maar één uurtje in dit bad zou mogen zitten, dan zeur je toch nooit meer ergens over?

 

Bron: Daily Mail. Beeld : Douglas Elliman.