Deze video moet je even zien. Marshall Scott had voor zijn vierde verjaardag maar één wens: in uniform een bezoek brengen aan zijn grote helden, de Queen's Guards. Bewakers die nooit een spier vertrekken en voor zich uit kijken alsof je er überhaupt niet bent. Marshall kreeg het voor elkaar een van de guards te laten smelten.

Een verjaardag om nooit te vergeten.

Traktatie
Marshall's verjaardag kon niet meer stuk: speciaal voor zijn feestje was hij met zijn moeder naar Windsor Castle gegaan om te kijken naar zijn grote helden: de Queen's Guards. Het hoogtepunt van de dag was het wisselen van de wacht. Althans dat dacht de jarige. Eén van de bewakers kon de verleiding niet weerstaan en gaf de kleine man een bijzondere traktatie.

Regels verbreken
De vier-jarige Marshall Scott begroette de marcherende Queen’s Guards. De bewakers mogen eigenlijk geen contact maken met de gasten of het publiek, maar een van hen, korporaal Paul Edden, kwam na het wisselen van de wacht terug en poseerde voor een foto met de jongen. “Toen ik jong was wilde ik ook op de foto met een soldaat en dat mocht niet. Ik zag Marshall in zijn uniform. Het maakte mij zo trots op het werk dat ik doe,” zei Edden. “Ik wilde hem deze kans op een prachtige herinnering geven.”

LEES OOK: Video: opa leert breien, zodat hij mutsjes voor te vroeg geboren baby's kan maken

De kleine Marshall, die later een koninklijke bewaker wil worden, zal hier zeker nog lang over dromen. Bekijk de zoete beelden hieronder.