Hollywood-icoon Jane Fonda is voor de vijfde keer te zien in een film met Robert Redford. En nog altijd laat haar tegenspeler haar niet koud...

"Het probleem van werken met Robert is dat ik mijn tekst vergeet als ik in zijn ogen kijk en er helemaal in opga", zegt de Amerikaanse actrice en voormalige fitness-goeroe (79) in The Ellen DeGeneres Show.

Article continues after the ad

Fab five
Redford (80) en Fonda waren eerder samen te zien in The Chase (1966), Barefoot in the Park (1967) en The Electric Horseman (1979). De twee speelden ook in Tall Story uit 1960, maar daarin had Anthony Perkins de hoofdrol - Redford stond destijds zelfs niet op de aftiteling.

Lees ook: Yes I do! 12 Sterrenkoppels die wel bij elkaar zijn gebleven

'Ik ben nu ouder en wijzer'
Momenteel nemen de twee filmsterren het drama Our Souls at Night op. Gelukkig zijn de vlinders nu minder heftig, bekent Fonda. "Ik realiseer me dat ik nu ouder en wijzer ben. Tijdens de vorige drie films werd ik steeds verliefd op hem. Als er een dag voorbij ging en hij praatte niet tegen me, vatte ik dat altijd persoonlijk op", vertelt ze aan Ellen DeGeneres (met wie ze ook een beetje flirt). 

Our Souls at Night
De plot van de film waaraan de twee werken, klinkt veelbelovend: Fonda en Redford spelen Addie Moore en Louis Waters, een weduwe en weduwnaar die jaren naast elkaar wonen zonder echt contact te hebben. Maar dat verandert allemaal als Addie met haar buurman een connectie probeert te krijgen.

Bekijk hier het leuke interview van Jane Fonda bij Ellen DeGeneres: