Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Erg confronterend, maar deze reclame moet je zien

Maar liefst 89% van de mensen gebruikt zijn mobiele telefoon in het verkeer. Een schrikbarend aantal. Geldt dat ook voor jou? Dan moet je deze reclame zeker zien. Een kort moment ben je afgeleid - en dat kan gevolgen hebben die je nooit meer kunt terugdraaien. Appen, mailen, facebooken, tweeten e...

Erg confronterend, maar deze reclame moet je zien

Maar liefst 89% van de mensen gebruikt zijn mobiele telefoon in het verkeer. Een schrikbarend aantal. Geldt dat ook voor jou? Dan moet je deze reclame zeker zien.

Een kort moment ben je afgeleid - en dat kan gevolgen hebben die je nooit meer kunt terugdraaien. Appen, mailen, facebooken, tweeten en sms'en in het verkeer zorgt jaarlijks voor enkele tientallen doden.

En dan gaat het vreselijk mis
Wie op de snelweg een bericht op de smartphone leest en daarop reageert, heeft over een lengte van ruim drie voetbalvelden geen aandacht voor de weg. Maar lang niet iedere weggebruiker is zich daarvan bewust of denkt 'dat het allemaal wel meevalt.' Maar hopelijk worden er heel veel ogen geopend door deze heftige reclame van Interpolis. Wij waren er even stil van.

Bron beeld: iStockPhoto.com