Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Is dit straks jouw million dollar uitzicht? Dit vakantiehuis van Donald Trump kun je nu huren

Als president van de Verenigde Staten brengt Donald Trump de meeste tijd door in het Witte Huis in Washington. Maar als zoon van een vastgoed-ontwikkelaar, heeft hij nog genoeg andere plekken die hij zijn thuis mag noemen. De Trump Tower in New York (die ook nog te zien was in de dieetvlog van No...

Is dit straks jouw million dollar uitzicht? Dit vakantiehuis van Donald Trump kun je nu huren

Als president van de Verenigde Staten brengt Donald Trump de meeste tijd door in het Witte Huis in Washington. Maar als zoon van een vastgoed-ontwikkelaar, heeft hij nog genoeg andere plekken die hij zijn thuis mag noemen.

De Trump Tower in New York (die ook nog te zien was in de dieetvlog van Nouveau's Kim) is natuurlijk Trumps bekendste paleis.

Le Chateau des palmiers
Maar hij bezit ook deze enorme villa op Sint Maarten, waar Donald - als hij wil - de drukte van de stad kan ontvluchten. Le Chateau des palmiers heet het ('het kasteel met de palmen') en hij kocht het huis in 2013. Het stond toen te koop voor 18,3 miljoen euro, maar Trump zal ongetwijfeld goed hebben onderhandeld...

Ook 's avonds een plaatje: het zwembad
Alles goud wat er blinkt in de eetkamer

Lees ook: Een nachtje slapen bij Richard Gere? Het kán gewoon

Eén van de vele relax-hoeken

Interesse?
Hij kan er overigens niet elke dag van het jaar zijn toevlucht zoeken, want deze villa wordt ook verhuurd. Interesse? Neem eerst een kijkje. O ja, in het laagseizoen betaal je 53.000 euro (nee, we hebben ons niet in een nul vergist) per week. Maar je krijgt er veel voor terug.