Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit krijgt prinses Ariane voor haar verjaardag (en wij vinden het een topcadeau)

Het was weer groot feest bij de Koninklijke familie: prinses Ariane is precies een week geleden 10 jaar oud geworden. En wat kreeg ze een geweldig cadeau, dat ze niet zal vergeten. Alle dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn nu tieners. Onvergetelijk cadeauHet prinsesje heef...

Dit krijgt prinses Ariane voor haar verjaardag (en wij vinden het een topcadeau)

Het was weer groot feest bij de Koninklijke familie: prinses Ariane is precies een week geleden 10 jaar oud geworden. En wat kreeg ze een geweldig cadeau, dat ze niet zal vergeten.

Alle dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn nu tieners.

Onvergetelijk cadeau
Het prinsesje heeft vast en zeker getrakteerd op haar school, maar of dat een creatie was die haar moeder heeft gebakken? Daar zullen we nooit achter komen. Wat we wél weten, is wat de prinses voor haar tiende verjaardag cadeau krijgt... Je ziet het in onderstaande video. 

Bekijk ook: Handen uit de mouwen: ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn aan het klussen

Genieten bij de Uitblinkerslunch
Verder gaven de koning en koningin voor de 25e keer de 'Uitblinkerslunch'. En daar was ook iemand aanwezig waarvan je het misschien niet zo gauw had verwacht. Een prachtig gedekte tafel, bediend worden door vier lakeien; deze zanger heeft ervan genoten.