Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Feit of fabel: Door horizontale strepen lijk je dikker. Onzin!

Strepen zijn een terugkerend fenomeen in de mode. Maar moeten we rekening houden met het feit dat we door horizontale strepen dikker lijken en door verticale strepen langer? Nee hoor, dat is gewoon klinkklare onzin, stelt modevlogger Françoise. Maar hoe weet je nou welk 'fashion feit' echt waar i...

Feit of fabel: Door horizontale strepen lijk je dikker. Onzin!

Strepen zijn een terugkerend fenomeen in de mode. Maar moeten we rekening houden met het feit dat we door horizontale strepen dikker lijken en door verticale strepen langer?

Nee hoor, dat is gewoon klinkklare onzin, stelt modevlogger Françoise. Maar hoe weet je nou welk 'fashion feit' echt waar is en welke niet?

Bekijk ook: Modevlogger Anita laat zien: zo draag je de trends van 2017 als je 40+ bent

Feit of fabel?
Françoise weet raad en vertelt je over 3 bekende 'kledingfeiten' én of ze echt een feit zijn of toch een fabeltje. Wist je bijvoorbeeld dat vooral de dikte van de streep doorslaggevend is? Françoise legt kort maar krachtig uit wat daarvan de reden is. En gaat in één moeite door over de fabel (of klopt het wel?) dat wijde kleding je optisch dunner maakt. Bekijk waarin je wél moet investeren (toptip!).

Over twee minuten ben je weer helemaal bij, wij zeggen: Lekker op je strepen staan!