Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

BN'ers, vrienden en familie nemen afscheid van Sandra Reemer

Familie en vrienden, onder wie veel bekende Nederlanders, nemen vandaag afscheid van Sandra Reemer. Op kasteel Maurick in Vught komen ze samen om de vorige week dinsdag overleden zangeres en presentatrice de laatste eer te bewijzen. Onder de aanwezigen zijn Onno Hoes en Albert Verlinde (foto), mo...

BN'ers, vrienden en familie nemen afscheid van Sandra Reemer

Familie en vrienden, onder wie veel bekende Nederlanders, nemen vandaag afscheid van Sandra Reemer. Op kasteel Maurick in Vught komen ze samen om de vorige week dinsdag overleden zangeres en presentatrice de laatste eer te bewijzen.

Onder de aanwezigen zijn Onno Hoes en Albert Verlinde (foto), modeontwerper Addy van den Krommenacker, een goede vriend van Sandra, en Willeke van Ammelrooy.

Lees ook: Sandra Reemer (66) overleden

'Ze was ontzettend lief'
Ook Antje Monteiro, Penney de Jager, Carry Tefsen, Ben Cramer en Ruth Jacott zijn in Vught. Pianist Wibi Soerjadi is ook aanwezig. Hij vond haar "ontzettend lief en een super zangeres. En ze sprak altijd Indonesisch met mijn moeder als ze elkaar zagen." Een geëmotioneerde Jacques d'Ancona herinnert zich Sandra als een schitterend, leuk mens. "Weinigen hebben zo'n prachtige combinatie van talent", aldus de journalist.