Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Uniek: Albert met zijn zussen

Ze worden alle drie los van elkaar bijna wekelijks gespot in Monte Carlo, maar dat prins Albert en prinsessen Caroline en Stéphanie samen gefotografeerd worden is vrij uniek. De kinderen van Grace Kelly (met Stéphanie’s dochter Camille op sleeptouw) verschenen vorige week bij het Theatre Prinsess...

Uniek: Albert met zijn zussen

Ze worden alle drie los van elkaar bijna wekelijks gespot in Monte Carlo, maar dat prins Albert en prinsessen Caroline en Stéphanie samen gefotografeerd worden is vrij uniek.

De kinderen van Grace Kelly (met Stéphanie’s dochter Camille op sleeptouw) verschenen vorige week bij het Theatre Prinsesse Grace voor de 35e verjaardag van de stichting van hun moeder. Ze zou een dag later 88 jaar oud zijn geworden.

Tijdens de avond werd de film The Country Girl gedraaid, waarvoor Grace in 1955 een Academy Award won als beste actrice. Een jaar later trouwde ze met prins Reinier. Het stel kreeg drie kinderen.

De band tussen prins Albert en zijn zussen is volgens insiders prima, en hij wordt regelmatig met Stéphanie óf Caroline gespot, maar dus zelden tegelijkertijd. Als dat al gebeurt, is het tijdens de nationale dag van Monaco, een moetje natuurlijk. Gelukkig maken ze voor een mooie herdenking van hun moeder een uitzondering.